Pärnu Sadama hooaeg Balti liigas lõppes kaotusega

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu korvpalliklubi juhil Mait Käbinil täna rõõmustamiseks põhjust ei olnud. Foto on illustreeriv.
Pärnu korvpalliklubi juhil Mait Käbinil täna rõõmustamiseks põhjust ei olnud. Foto on illustreeriv. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu korvpalli esindusmeeskond kaotas täna õhtul Kedainiais  Balti liiga mängus sealsele Nevežisele 76:82 ja minetas võimaluse alagrupist edasi pääseda.

Nevežis läks kohe mängu alguses 6:0 juhtima. Seejärel tabas Pärnu meeskonna keskmängija Rain Raadik küll kahepunktiviske, kuid Leedu tiim jätkas mängu valitsemist. Kui esimesest veerandist oli mängitud kuus minutit, olid võõrustajad juba 12punktises eduseisus.

Pärast seda pärnakad mõneti toibusid ja esimese veerandi võitis Kedainiai Nevežis 22:16. Poolajapausile mindi Leedu meeskonna 44:33 eduseisus.

Teisel poolajal vähendas Pärnu Sadam kaotusseisu ja võitis nii kolmanda kui neljanda veerandi vastavalt 17:13 ja 26:25, kuid sellest hoolimata tuli vastu võtta kuuepunktine kaotus.

Tänases mängus oli 26 punktiga üleplatsimees Pärnu tiimi tagamängija Mark Dorris. Peale selle hankis ameeriklane seitse lauapalli.

Robert Valge toetas Dorrist 17 punktiga. Samuti näitas südi mängu Paulius Petrilevicius, kes viskas kümme punkti ja võttis seitse lauapalli.

Võitjate tulemuslikem mängija oli 18 punkti ja seitsme resultatiivse sööduga Darius Gvezdauskas. Talle oli suureks abiks mullune Tallinna BC Kalev/Cramo mängija Mindaugas Kupšas, kes viskas 17 punkti ja hankis kümme lauapalli.

Pärnu Sadam lõpetas Balti liiga alagrupiturniiri kahe võidu ja kümne kaotusega, mis andsid tabelis viimase seitsmenda koha. Kuna mõlemast Balti liiga alagrupist pääseb play-off´i viis meeskonda ja parem kuuenda koha saanud tiim, on pärnakate tänavune hooaeg selles liigas lõppenud.

Pärnu tänane vastane lõpetas alakrupiturniiri viiendana ja tagas sellega pääsu väljalangemismängudele.

Pärnu korvpallurite järgmine mäng on sel laupäeval Pärnu spordihallis, kui Eesti meistriliiga mängus tuleb neile vastu Audentese SG/Noortekoondise võistkond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles