Võrkpallurite eurotee tõusis püsti

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu meeskonna parim Belgia kaotusmängus oli temporündaja Timo Tammemaa (nr 4), kes ründas tubli efektiivsusega ja tõi 14 punkti.
Pärnu meeskonna parim Belgia kaotusmängus oli temporündaja Timo Tammemaa (nr 4), kes ründas tubli efektiivsusega ja tõi 14 punkti. Foto: Reio Tilk

Pärnu võrkpalliklubi meeskond kaotas Belgias Meneni Prefaxisele CEV Challenge eurosarja kaheksandikfinaali kordusmängu 0:3 (23:25, 17:25, 22:25), seejärel 10:15 ka kuldse geimi ja langes konkurentsist.

Oma kodus olid pärnakad võitnud belglasi 3:1 ja läksid Menenis platsile vastastest parema pagasiga, sest edasipääsuks piisanuks kahest geimivõidust või õnnestumisest lisageimis. Paraku tuli valus allajäämine.

“Kokkuvõttes tuleb tunnistada, et Menen oli selles seerias meist tugevam ja kordusmängus meil käegakatsutavaid võiduvariante ei tekkinud. Neil oli kodumängu eelis ja kuigi meil olid osa situatsioonides võimalused, ei suutnud me olukordi enda kasuks pöörata. Pean silmas esimese ja kolmanda geimi lõppu ning kuldse geimi algust,” rääkis Pärnu meeskonna juhendaja Avo Keel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles