Riik võttis kunstide maja ees mütsi maha

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kunstide maja direktor Tiit Erm ütles, et hea uudis hakkab talle alles nüüd kohale jõudma. Tema kõrval õppealajuhataja Evelin Mei.
Pärnu kunstide maja direktor Tiit Erm ütles, et hea uudis hakkab talle alles nüüd kohale jõudma. Tema kõrval õppealajuhataja Evelin Mei. Foto: Urmas Luik

“Müts maha meie eneste ees,” lausus Pärnu kunstide maja direktor Tiit Erm võidukal häälel, kui eile õpetajaskonna ees torti lahti lõikama asus.

Kesknädalal tunnustas haridus- ja teadusministeerium Tallinna Kultuurikatlas noorsootöö valdkonna töötajaid ja jagas kümnes kategoorias parimatele minister Jürgen Ligi allkirjaga tänukirju: Pärnu kunstide maja tunnistati parimaks Eesti huvikooliks. See on juba teine tunnustus: Pärnu keskne huvimaja tunnistati 2015. aasta Pärnu parimaks haridusasutuseks.

“Kunstide majal on õnnestunud tõmbetuultes püsima jääda. Huvikooli on tahetud mitmel korral likvideerida,” seletas õppealajuhataja Evelin Mei (pildil). Paljud Eesti huvikoolid kurdavad õpetajate ja laste puuduse üle, aga Pärnu kunstide majal tema ütlust mööda seda muret pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles