Pärnu ja Kohtla-Järve mudilased uudistasid kahe linna maju

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Projekt "Majad meie linnas" innustas Pärnu Kellukese lasteaia ja Kohtla-Järve Tarekese lasteaia lapsi kodu- ja linnamaju uurima.
Projekt "Majad meie linnas" innustas Pärnu Kellukese lasteaia ja Kohtla-Järve Tarekese lasteaia lapsi kodu- ja linnamaju uurima. Foto: Erakogu

Pärnu Kellukese lasteaia ja Kohtla-Järve lasteaia Tareke lapsed õppisid tundma kahe linna maju ja nende ühisprojekt “Majad meie linnas” sai kvaliteedimärgi.

Kellukese lasteaia Rodnitšoki rühma lapsed ja Kohtla-Järve Tarekese lasteaia mudilased otsisid vastuseid küsimustele, missugused on majad, kus nad elavad, ja missugused on majad kodulinnas.

Projektipartneritele saadeti fotosid ja joonistusi, et tutvustada oma kodulinna ehitisi ja lasta arvata, mis asutus ühes või teises majas asub.

“Majad meie linnas” on hea näide, kuidas pedagoogilisi eesmärke saavutada metoodiliselt väga hästi läbi mõeldud tegevuste kaudu. Tähelepanu pöörati laste kõne ja suhtlemisoskuste arendamisele, projekti lõimiti matemaatika, kunstiõpetus, keeleõpe.

Tehnoloogia kasutamine ja veebipõhine koostöö toetas pedagoogiliste eesmärkide saavutamist ja andis kogu projektile lisaväärtust. Hea näide on siinkohal veebikonverents, mille kaudu Kohtla-Järve ja Pärnu lapsed omavahel kohtusid.

Projekti olid kaasatud vanemad, kes pildistasid koos lastega kodulinna ehitisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles