Pikaaegne Sindi linnaaednik lahkub ametist

Anu Villmann
, Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sirli Pedassaar-Annast.
Sirli Pedassaar-Annast. Foto: Erakogu

Pea kümme aastat Sindi linna haljasalade, mänguväljakute ja parkide eest hea seisnud linnaaednik Sirli Pedassaar-Annast paneb ameti maha.

2013. aastal perega Kilingi-Nõmme elama asunud Pedassaar-Annast sõitis viimased aastad kahe linna vahet ja otsustas nüüd jääda paikseks Kilingi-Nõmme. Tema viimane tööpäev on täna (29. jaanuaril).

Uue kärneri leidmiseks on Sindi linnavalitsus kuulutanud välja avaliku konkursi tähtajaga 11. veebruar.

Sindi linnapea Marko Šorin nentis, et munitsipaalaedniku töö on väga vastutusrikas, kuna selle resultaat ei jää kodanikel märkamata: aedniku tublidus väljendub avalikus ruumis üsna selgelt.

"Sindis on väga palju rohelust, meil on 25 parki ja haljasala. Nende eest hoolitsemine ja rohealade olukorra parandamine on üsna suur töö nii ajalises kui finantsilises mõttes. Peale haljastuse ja heakorra on linnaaedniku töökohustuste hulgas jäätmehoolduse koordineerimine," seletas Šorin.

Ametist lahkuva Pedassaar-Annasti tehtuga jääb meer väga rahule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles