Rootsi supertäht tuleb Weekendile

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avicii.
Avicii. Foto: promo

Sel suvel Pärnu rannas toimuva Weekend Festivali külastajaid rõõmustab maailmakuulus rootsi elektroonilise muusika superstaar Avicii.

Järgmised täna välja kuulutatud nimed pole sugugi väiksema kaliibriga. Kümneid tuhandeid rannalisi tantsutavad DJ-duo Dmitri Vegas & Like Mike ning Hollandi tantsumuusika legend Afrojack.

Peale selle kõlavad üle Pärnu Knife Party, Sigma ja Robin Schulzi biidid. Astuvad üles Venemaa duo Matisse & Sadko ja tantsumuusikalegend ATB. Kodulinna naaseb maailmas kuulsust koguv eestlane Syn Cole.

Nimekiri jätkub selliste artistidega nagu Bassjackers, Infected Mushroom LIVE, Tungevaag & Raaban, AronChupa, Darude, Jack Perry, Mr.Belt & Wezol, Da Tweekaz, Tiger Lilly ja Ummet Ozcan.

Eelmises "faasis" kuulutati juba välja Swedish House Maffia liikmed Axwell ja Ingrosso, Steve Aoki, ansambli LMFAO ninamees Redfoo, DJ Lost Frequencies ja Sigala. Samuti mahuvad esinejate nimistusse Showtek, DVBBS, Deorro, TJR, Will Sparks, Chicane ja koos bändiga esinev Example.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles