Kihnu Virve reisib tasuta

Silvia Paluoja
, Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parvlaev Kihnu Virve.
Parvlaev Kihnu Virve. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Armastatud rahvalauliku ja kodusaare rahva soovil kihnlaste uue laeva ristiema Virve-Elfride Köster sai sünnipäevakingituseks tasuta sõidu kaardi Kihnu Virve pardal, laevamehed kinnitavad tema lemmikkohale salongis nimelise plaadi.

"Kingitud kaart võimaldab Virve Kösterile kui laeva ristiemale tasuta laevasõidu kuni 30. septembrini 2020 ehk nii kaua, kuni kehtib AS Kihnu Veeteede operaatorleping," märkis AS Kihnu Veeteede juhataja Andres Laasma.

Laasma sõnade kohaselt ei ole Virve veel salongis oma lemmikkohta välja valinud, aga niipea, kui ta seda teeb, kinnitab meeskond selle juurde nimelise plaadi.

Kingituse ja lillekorvi koos õnnesoovidega andsid laeva ristiemale tema kodus Linakülas üle Andres Laasma ja laevafirma turundusjuht Külli Akkermann.

"Väga tänulik olen, et nad mulle selle sõiduvõimaluse andsid, see on väga suur tunnustus minu jaoks," rääkis Virve Köster. "Aga kohta ma ei pane laevas kinni, las inimesed istuvad, kus nad tahavad, ja kui kõik kohad on täis, ega nad mind püsti jäta."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles