Koidula kool kutsub siseorienteerumisvõistlusele

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodula gümnaasiumi õpilased korraldavad oma koolis kõigile huvilistele sportliku siseorienteerumisvõistluse.
Kodula gümnaasiumi õpilased korraldavad oma koolis kõigile huvilistele sportliku siseorienteerumisvõistluse. Foto: Tarmo Klaar

Pärnu Koidula gümnaasiumi õpilased Kristin Viikmaa ja Irma Kuusk korraldavad laupäeval, 20. veebruaril algusega kell 13 oma koolis siseorienteerumisvõistlus.

Ettevõtmise ühe peakorraldaja Irma Kuuse ütlust mööda tuleb sellest üks vahva sportlik üritus, et propageerida orienteerumissporti kooliõpilaste ja täiskasvanute seas ning anda nii algajatele kui ka kogenud orienteerujatele võimalus võisteda sisetingimustes.

„Miks mitte tulla sõprade või perega,“ ärgitab orienteerumisvõistluse teine peakorraldaja Kristin Viikmaa huvilisi sportlikust laupäevast osa võtma. „Proovida tasub neilgi, kes pole varem orienteerumisega tegelnud, sest koolil on seinad ümber ja ära eksida pole võimalik.“

Kool avatakse võistlejatele kell 12 ja esimene kvalifikatsioonijooksu start on kell 13. Võistlus koosneb kahest jooksust: kvalifikatsioonist ja finaalist. Jooksus on kaks rada, eraldi meestele ja naistele. Võistlus on individuaalne ja osalejal tuleb kaardi abil võimalikult kiiresti läbida koolihoonesse paigutatud kontrollpunktid.

Siseorienteerumisvõistlustele tulijad saavad ühtlasi tutvuda äsja põhjalikult uuenenud majaga, sest võistlejate käsutuses on peaaegu kogu koolimaja. Varem on suvepealinnas siseorienteerumisvõistlus toimunud Pärnu vanglas.

Ajakava

Kl 12 avatakse koolimaja uksed

Kl 12.45 peavad võistlejad olema soojendusalas

Kl 13 kvalifikatsioonijooksu stardi algus

Kl 14.30 finaaljooksu startide algus

Kl 15.30 autasustamine

Võistlusklassid

M18 (1998 ja hiljem sündinud noormehed)

N18 (1998 ja hiljem sündinud neiud)

M21 (põhiklassi mehed)

N21 (põhiklassi naised)

M50 (1966 ja varem sündinud mehed)

N50 (1966 ja varem sündinud naised)

Kaheksa parimat meest ja naist pääsevad finaaljooksu. Finaali kolmele parimale mehele ja naisele on auhind, peale selle loosiauhinnad

Registreerimine on avatud 17. veebruari südaööni. Täita tuleb vorm http://goo.gl/forms/Us000s6Khg või O-sport keskkonnas https://www.osport.ee/.

Kohapeal registreerimiseks on üksikud reservkohad.

Osavõtutasu on klassides M18 ja N18 kaks eurot ning klassides M21, N21, M50 ja N50 kolm eurot. Osavõtutasu tuleb kanda pärast registreerimist arveldusarvele EE361010010564621015 Irma Kuusk (selgitusse märkida SiseO ja võistleja nimi) või tasuda kohapeal sularahas.

Juhend: http://www.okwest.ee/modules.php?name=Sections&op=viewarticle&artid=134

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles