Sõudjad on Pocinho baasi esmakülalised

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten-Erik Anderson (vasakul) ja Geir Suursild harjutavad Portugalis eesmärgiga minna mai lõpus Luzerni Eestile kahepaadi olümpiapiletit teenima.
Sten-Erik Anderson (vasakul) ja Geir Suursild harjutavad Portugalis eesmärgiga minna mai lõpus Luzerni Eestile kahepaadi olümpiapiletit teenima. Foto: Matti Killing

Eesti sõudetipud tulid äsja harjutamast Portugali uhiuuest Pocinho baasist, sikutasid ergomeetreid kodusel Alfa võistlusel ja lendavad täna taas kaheks nädalaks Portugali veekilomeetreid koguma.

Tänavuse aasta peasündmus on mõistagi neljapaadi medalijaht Rio de Janeiro olümpial ja seepärast on treeningulaagrite rütm ja valik tavapärasest erinev.

Novembris pikendati suve Horvaatias igituttavas Skradinis sõudes, detsembris tehti kodus mahutrenni. Kui tavalistel hooaegadel jaanuaris suusatati kas kodus Jõulumäel või Itaalias Santa Catherinas ja kasutati prooviks alpimaja, siis nüüd on peatreener Matti Killingu hoolealused naasnud nelja aasta taguse Londoni mängude mudeli juurde ja panustavad eelkõige veetreeningutele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles