Vene keele olümpiaadil selgusid parimad

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
24. novembril 70. aastapäeva tähistanud Pärnu Tammsaare kool on ainuke venekeelset haridust andev õppeasutus Pärnumaal.
24. novembril 70. aastapäeva tähistanud Pärnu Tammsaare kool on ainuke venekeelset haridust andev õppeasutus Pärnumaal. Foto: Erakogu

Ülelinnalisel vene keel emakeelena olümpiaadil said ritta Pärnu Tammsaare kooli parimad emakeeles.

Neljandate klasside parim oli Viktorija Panova, teine Maria Viktoria Last ja kolmas Darja Jasevitš, neid õpetab Raissa Nescheplenko.

Viiendike tugevaim oli Nikita Jezerski, talle järgnesid Anne-Mari Jessaulova ja Robert Ratnikov, kelle õpetaja on Jelena Beljankova.

Kuuendike edurivi alustas Maria Fjodorova, tema selja taha jäid Katarina Kuzubova ja Ellina Lobanova, nemad õpivad Tatjana Klevtsova käe all.

Seitsmendikest võitis Karina Šolomova (õpetaja Jelena Stankevitš), teiseks tuli Katarina-Helena Reponen  ja kolmandaks Artur Anikiitšuk (õpetaja Natalja Fomitševa).

Kaheksandates klassides osutus võitjaks Kristina Mere (õpetaja Natalja Fomitševa), teise koha sai Maria Nicolet Muhonen ja kolmanda Sergei Volõnjak (õpetaja Tatjana Klevtsova).

Põhikooli lõpuklasside esikolmik sai ritta nii: Marija Yerilova, Karolina Prõhid ja Vladislav Boikov – kõiki õpetab Jelena Stankevitš.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles