Kokteilisegamise MMile pürib kolm Pärnu baarmenit (1)

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kokteilid.
Kokteilid. Foto: Erakogu

Esimest korda saab rahvusvahelisel baarmenite võistlusel World Class osaleda Eesti parim kokteilimeister. Võistlusele pääsemise nimel hakkab üksteiselt mõõtu võtma 27 Eesti baarmenit, neist kolm Pärnust.

Pärnakaid esindavad Eesti võistlusel Danek Mugur ja Eleriin Peterson Puhvet A.P.T.E.K.-ist ja Tauri Parik Hedoni spaast.

World Class Estonia kaaskorraldaja ja tunnustatud baarmeni Andrei Kazakovi andmeil on kohalikul võistlusel esindatud Tallinna, Tartu, Pärnu ja Võru baarid ja restoranid. "Võistlejad peavad finaali eel läbima meistriklassid, mida juhendavad Eesti ja välismaa hinnatud baarmenid," selgitas ta.

Peale selle peab iga osaleja koostama oma autorikokteilid, mis veebruarist võistleja baaris või söögikohas erimenüüs saadaval on. "See on kokteilikultuuri austajatele suurepärane võimalus proovida maailmatasemel kokteile," sõnas Kazakov.

World Class Estonia finaal toimub juunis, kui kümne finalisti seast selgitatakse välja selleaastane võitja, kes sügisel paneb oskused proovile USAs Miamis rahvusvahelisel lõppvõistlusel.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles