Kohvik mõtleb kübaraga daamide peale

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Tahame avada veel ühe kohviku,” ütleb Marianne Tori. Kodumaise pereettevõtte Pai Pagari kohvikutes pakutavad saiakesed ja pagaritooted sünnivad Raplamaal.
“Tahame avada veel ühe kohviku,” ütleb Marianne Tori. Kodumaise pereettevõtte Pai Pagari kohvikutes pakutavad saiakesed ja pagaritooted sünnivad Raplamaal. Foto: Ardi Truija

“Harjumaa ettevõtjal on lihtsam pidada Pärnus ühe asemel mitut äri, sest nii saame tagada hitt-toodete kättesaadavuse,” rääkis Port Arturis sel nädalal uue kohviku avanud tulundusühistu Šeiker juhataja Marianne Tori.

Port Artur 1s tegi uksed lahti väike glamuurne kohvik Pai Artur, mis on Eesti kapitalil põhineva perefirma kuues kohvik Eestis. 25 aastat tegutsenud ettevõtte kaubamärk on Pai Pagar, mille pagari- ja kondiitritooted valmivad Raplamaal Sutlema külas.

Pärnus on ettevõte aastaid pidanud sesoonset kogupere rannabaari Saku Shack. “Esimese Pai Pagari kohviku asukohta sai pikalt otsitud. See pidi kindlasti asuma puumajas, millel on suured aknad ja õues parkimiskohad,” kirjeldas Marianne Tori. Sobiv koht leiti lõpuks teatri kõrval ja üle-eelmisel aastal avas suvepealinnas uksed esimene Pai Pagari kohvik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles