Pärnu Sadam võitis suurelt Valga-Valka meeskonda

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Sadama peatreener Heiko Rannula.
Pärnu Sadama peatreener Heiko Rannula. Foto: ARDI TRUIJA/PRNPM/EMF

Täna õhtul võitis Pärnu korvpalli esindusmeeskond Pärnu spordihallis Eesti meistriliiga mängus 86:62 BC Valga-Valka/Maks&Mooritsat.

Mängu algus oli tasavägine: Pärnu võitis esimese veerandi 22:17. Poolajapausile mindi kodumeeskonna 37:31 eduseisus. Murrang tuli mängu kolmandal veerandajal, mille pärnakad võitsid 28:9. Viimasel perioodil piirilinlastel vahet tasa teha ei õnnestunud ja nii lõppes mäng Pärnu Sadama 24punktise võiduga.

Pärnu meeskonna mängijad viskasid täna punkte ühtlaselt. Resultatiivseim oli 15 punkti ja 11 lauapalliga Rain Raadik. Mark Dorris ja Robert Valge viskasid mõlemad 13 punkti.

Paulius Petrilevicius ja Mihkel Kirves viskasid mõlemad 12 punkti. Petrilevicius jagas tiimikaaslastele kuus resultatiivset söötugi. Kirves hankis üheksa lauapalli.

Kaotajate tulemuslikem oli 17 punktiga Edgars Krumins. Nii Viljar Veski, Valmo Kriisa kui Kristaps Kanbergs viskasid 11 punkti.

Muu hulgas tegi Valga-Valka meeskond kolm tehnilist viga. Neist kaks teenis Kristo Saage ja ühe Valmo Kriisa. Saage tegi ka ühe ebasportliku vea.

Pärast tänast võitu on Pärnu Sadam Eesti meistriliiga põhiturniiril seitsme võidu ja 11 kaotusega kuuendal kohal.

Seis on tabeli teises pooles väga pinev. Nii nagu Pärnugi seitse võitu kogunud, kuid ühe vähemkaotusega Rakvere Tarvas on pärnakatest ühe koha võrra ees. Seitsme võidu ja 13 kaotusega TTÜ on seitsmes.

Täna Pärnult lüüa saanud Valga-Valka on kuue võidu ja 15 kaotusega kaheksas.

Pärnu Sadama järgmine mäng on sel laupäeval, kui kodusaalis võõrustatakse TTÜ meeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles