Andres Laanemets: pole osanud sellisest asjast unistada

Kaupo Meiel
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumi direktor Andres Laanemets.
Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumi direktor Andres Laanemets. Foto: Urmas Luik

Presidendilt pälvitud teenetemärgi kohta ütles Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumi direktor Andres Laanemets, et teda valdab siiralt suur üllatustunne.

“Pole iialgi osanud sellisest asjast mõelda ega unistada. Tunnen suurt rõõmu, see on au,” sõnas Laanemets.

Laanemets leidis, et tunnustuse põhituum on peamiselt seotud tema igapäevase koolitööga: “Kool ei ole ühemeheprojekt, see on meeskonnatöö ja Sütevakas pigem perekonnatöö. Võib öelda, et selle tunnustuse osaliseks sai Sütevaka pere”.

Andres Laanemets on Eesti esimese eragümnaasiumi, Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumi direktor 1998. aasta suvest. Ta on lõpetanud Tartu ülikooli kehakultuuriteaduskonna kehalise kasvatuse ja terviseõpetuse õpetajana ning annab Sütevakas kehalise kasvatuse tunde direktori töö kõrvalt praegugi. Peale pedagoogitöö osaleb Laanemets MTÜ Laste ja Noorte Kriisiprogrammi, Pärnu Rotary klubi ja Endla teatri nõukogu tegevuses ning musitseerib legendaarseks muutunud Sütevaka Õpside Bändis. Ta on pälvinud Pärnumaa vapimärgi ja valitud Pärnu linna haridusjuhiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles