Romek Kosenkranius: Linnavalitsus ei ole mõisnik (1)

Romek Kosenkranius
, Pärnu linnapea (Toomas Kivimägi valimisliit)
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Romek Kosenkranius.
Romek Kosenkranius. Foto: Pärnu linnavalitsus

Lugesin proua Naali-Marie Liivranna seisukohti heakorraeeskirja osas ja nõustun, et tal on tuline õigus – tuline õigus oma arvamusele. Olen päri kirja lõpus tehtud ettepanekuga. Küll oli loos kas teadmatusest või mingil muul põhjusel paar ebaõiget väidet, millele ei saa reageerimata jätta.

Liivrand avaldab oma arvamust järgmiselt: “Heakorramaksu suuruse – kaks eurot – aluseks võtsin korrusmaja elanike hooldustasu, mida nad peavad tasuma maja juurde kuuluva krundi hoolduse eest. Korrusmajas korteriomanikel koormist ehk linnale kuuluva maa hooldamist ei ole.”

Väide on siiski vale ja ebaõiglane korteriühistute ning ettevõtjate suhtes, kes igapäevaselt annavad oma ühiskondliku panuse heakorra tagamisse, sest heakorraeeskiri kehtib kõigi kinnistuomanike suhtes, olgu selle kinnistu peal erafirma, riigiasutus, korteriühistu või eramaja.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles