Fantoommetsis ajab erametsaomanikud marru

Silvia Paluoja
, Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erametsaomanik Olev Lillemets näitab laskeharjutuste graafikut Kikepera teeristis, ligi kilomeetri kaugusel laskealast on metsise püsielupaik.
Erametsaomanik Olev Lillemets näitab laskeharjutuste graafikut Kikepera teeristis, ligi kilomeetri kaugusel laskealast on metsise püsielupaik. Foto: Ardi Truija

Olevi talu peremees Olev Lillemets ei mõika, miks tema ei tohi pärast 1. veebruari teha sammugi oma erametsa Lutsu kinnistul, mis on metsise püsielupaik, kuid kaitsevägi võib Lutsu õppelaskmise alal edasi kõmmutada.

“Näete, siin on selgelt kirjas, et laskeharjutused toimuvad viienda veebruarini, mina aga ei tohi esimesest veebruarist jalaga enam oma metsa astuda, inspektorid käivad passimas, et trahvi teha,” on Lillemets nõutu, näidates Kikepera harjutusväljaku graafikut käsilaskerelvade kanonaadi saatel.

Majanduslik kahju

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles