Audru Golfi müügihind langeb jõudsalt

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Audrus sai golfi mängida juba aastast 2003, tunamullu lõpetas Pärnumaa esimene väljak Lemmetsas tegevuse.
Audrus sai golfi mängida juba aastast 2003, tunamullu lõpetas Pärnumaa esimene väljak Lemmetsas tegevuse. Foto: Urmas Luik

Audru vallas Lemmetsas asuv golfiväljak Audru Golf on müügil olnud üle aasta ja omanikud on hinda alandanud 60 000 euro jagu. Jaanuari lõpus seati väljaku müügihinnaks 129 000 eurot. 

Golfiväljak suleti 2014. aastal Rootsi kaasomanike huvipuuduse tõttu. Üks omanikest Eino Ojandu heitis ette toetuste puudumist. "Mõeldakse, et golfi mängimine on rikaste inimeste värk ja väljakute omanikel on raha jalaga segada. Üritasime golfi tavainimesteni tuua, aga kahjuks ei majanda ennast nii ära," selgitas ta. Samuti oli sulgemise taga soov tegelda muu äriga.

Audru vallavolikogu andis detsembris loa tühistada golfiväljaku laiendamist ette näinud detailplaneeringud. Seda tahtis Ojandu seetõttu, et nii on maamaks väiksem. Tema sõnade järgi saab ostja planeeringud soovi korral taastada. 

Copy
Tagasi üles