Koolilapsed said ettevõtlussüsti

Kadrin Karner
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linna põhikoolide meeskonnad töötasid välja Pärnu ettevõtliku kooli logosid, millede seast valib komisjon ühe, mida hakkavad kasutama kõik koolid.
Pärnu linna põhikoolide meeskonnad töötasid välja Pärnu ettevõtliku kooli logosid, millede seast valib komisjon ühe, mida hakkavad kasutama kõik koolid. Foto: Kadrin Karner

Täna toimus esimest korda Pärnu linna põhikoolide ettevõtlikkuse päev, kus lasti end motiveerida noore ettevõtja sõnadest, võeti mõõtu teadmistevõistlusel ja valmistati Pärnu ettevõtliku kooli teemalisi logosid.

Üldhariduskoolide viienda kuni kaheksanda klassi õpilastele mõeldud päeva korraldaja, Pärnu Vanalinna põhikooli õpetaja Marje Vaan rääkis, et esmalt valiti välja esinema tulev ettevõtja ja seejärel otsustati kutsuda osalema kõik Pärnu linna põhikoolid. "Mõtlesime, et kui juba teisi ka kutsume, võiksime veel midagi ettevõtlikkusega seonduvat pakkuda," rääkis Vaan, lisades, et nii korraldatigi veel teadmistevõistlus ja logokonkurss.

Noor ettevõtja Ülane Vilumets kõneles õpilastele oma ettevõtlustee algusest USAs raamatuid müües, töötamisest personalijuhina ja ettevõtjaks hakkamisest. Aga ka sellest, mida kujutab endast ettevõtja vastutus ja kuidas lahendada ettevõtja teele jäävaid raskeid ülesandeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles