Ikka need mehed, aga naised ju ka

Grete Naaber
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andres G. Adamson

Läinud laupäeval ilmunud suhteloos “Kas elukaaslane või ärakasutaja?” pihtis muret truudusetu elukaaslase pärast noor naine Aigi. Juhtum tõi autori lauale sellest ärritunud meeste sõnumeid. “Ikka need mehed, aga ka naiste moraal ja oskus olla abikaasa käib allamäge,” ütlevad nad.

Nagu meestele, nii ka naistele olevat tänapäeva suur vabadus pähe hakanud. Midagi ei häbeneta, kuni selleni välja, et pereema marsib võõra mehega kodust minema, lapsed pisarsilmil akna peal järele vaatamas. Kihk raha ja sära järele kaarduvat üle kõige ja kuidas saavat mehed selliseid naisi usaldada?

“Ehmatus oli leida koju tulles naine võõra mehega voodist. Tulin liiga vara!” pihib Igor, kes käis õhtuti pillimehena palgale lisa teenimas. Hiljem naine võõraid enam koju ei toonud, purjus oli küll. Seda pidid pealt nägema kaks alaealist last. Lõpuks leidis naine endale paarilise – jõuka välismaalase, kes lubas kokku maa ja taeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles