Pärnu Sadam võitis TTÜ meeskonda veenva ülekaaluga

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Sadama peatreener Heiko Rannula.
Pärnu Sadama peatreener Heiko Rannula. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Täna Pärnu spordihallis toimunud Eesti meistriliiga mängus võitis Pärnu korvpalli esindusmeeskond 73:57 TTÜd.

Pärnakad domineerisid kogu mängu. Nad võitsid esimese veerandi 20:15 ja läksid poolajapausile 40:29 eduseisus.

Südi kaitsemängu ja rünnakul head koostööd näidanud Pärnu Sadama mängijad teisel poolajal edu käest ei lasknud: nad võitsid kolmanda ja neljanda veerandi vastavalt 19:17 ja 14:11.

Vaieldamatult oli üleplatsimees Joonas Järveläinen, kes tõi oma tiimile hea visketabavusega 25 punkti. Järveläinen tabas nii kahe- kui kolmepunktijoone tagant sooritatud kaheksast viskest viis. Peale selle hankis ta seitse lauapalli.

Mark Dorris viskas Pärnu meeskonna eest 12 ja Norman Käbin 11 punkti, tagamängijad andsid ka vastavalt kuus ja neli resultatiivset söötu.

Kogu mängu vältel paistis silma võimsalt lauapalle hankinud Rain Raadik, kes sai mängu lõpuks kätte 12 lauapalli.

Rait-Riivo Laane tõi kaotajatele 12 punkti. Pärnu korvpalliklubist tuule tiibadesse saanud Toomas Raadik viskas kümme punkti ja võttis kaheksa lauapalli.

Pärnu Sadam tõusis tänase võiduga turniiritabelis kuuendalt kohalt viiendaks. Pärnu meeskond on kogunud sel hooajal Eesti meistriliigas kaheksa võitu ja 11 kaotust.

TTÜ on seitsme võidu ja 14 kaotusega seitsmes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles