SEB andis Vändra Ökopagari kohtusse

Silvia Paluoja
, Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PRN01:V
PRN01:V Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Vändra valla ja alevi piiril paarkümmend aastat leiba, sepikut ja mahejahusid tootnud Vändra Ökopagar sattus ettevõtte nüüdisajastamise järel makseraskustesse, lõpetas mullu novembris tegevuse ja koondas 21 töötajat.

Vändra Ökopagar (varem OÜ Vändra Leib) kuulub Krista Assile, kes töötas ettevõtte üles ja juhatas seda 1994. aastast. Vahepeal üritas ta ettevõtet müüa ja tootmist jätkata, kuid plaan ebaõnnestus ja jaanuari lõpus esitas Vändra Ökopagar Pärnu maakohtule pankrotiavalduse. Varasemalt rahuldas Pärnu maakohus rahuldas SEBi hagi Vändra Ökopagari vastu võlgnevuse ja intressi väljamõistmiseks ning sissenõude pööramiseks kommertspandiga koormatud vallasvarale.

Vändra Ökopagari vallasvara on arestitud SEBi kasuks, ettevõttelt tahetakse kohtu kaudu panga kasuks välja mõista 691 754 eurot ja 17 senti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles