Võrkpalli Saja liiga finaalikoht on veel lahtine

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olude sunnil Pärnu meeskonnas tempomehest diagonaalpommitajaks ülendatud Timo Tammemaa oli Pärnu suurim skoorija nii Riias kui Kuldigas.
Olude sunnil Pärnu meeskonnas tempomehest diagonaalpommitajaks ülendatud Timo Tammemaa oli Pärnu suurim skoorija nii Riias kui Kuldigas. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Pärnu võrkpalliklubi meeskond kaotas laupäeval Riias põnevusmängu RTU/Robežsardzele 2:3, võitis pühapäeval Kuldigas sealse ASK 3:0 ja juhib Saja liigat 49 punktiga Riia meeste 44 vastu.

Enne nädalavahetust koos RTUga Pärnu kannul olnud Tallinna Selver kaotas Kuressaares üllatuslikult Jelgava Biolarsile 1:3 ja minetas sisuliselt võimaluse põhiturniir võita ja final four oma saalis korraldada.

“Praeguse seisuga on tõenäoline, et finaalturniir tuleb Pärnus, aga viis mängu on veel ees ja kui me neist kahes komistame ja Riia kellelegi punkte ei anna, ei näe ma põhjust, miks ei peaks RTU finaali endale tahtma,” arvas Pärnu meeskonna peatreener Avo Keel. “Viimati Lätis käies oli meil neli meest puudu, aga loodame vähemalt Taavet Leppiku ja Martti Keele hüppeliigeste kiiret paranemist ja anname järgmistes mängudes endast parima.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles