Pärnu korterimajandus on Eestis esirinnas

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korteriühistute liidu juhatuse liige Dagmar Matiisen (vasakul) ja liidu Pärnu büroo uus juht Anne Betker julgustavad omanikke oma vara korras hoidma.
Korteriühistute liidu juhatuse liige Dagmar Matiisen (vasakul) ja liidu Pärnu büroo uus juht Anne Betker julgustavad omanikke oma vara korras hoidma. Foto: Silja Joon

“Pärnu on üks edumeelsemaid linnu kortermajade renoveerimisel, linna sisse sõites märkad kohe, et domineerivad korda tehtud majad,” tõdes Pärnu Viiking SPA konverentsikeskuses peetud Lääne-Eesti korteriühistute foorumil Eesti korteriühistute liidu juhatuse esimees Andres Jaadla.

“Pärnu korteriühistu juht vaatab majast kaugemale, vaatab ümbrust, hoovi, mänguväljakuid. Hea on tõdeda, et Pärnu linn panustab väga palju ühistutesse, kõik seda ei tee,” sedastas Jaadla.

Tallinnal on Jaadla jutu järgi häid praktikaid, millest Pärnu juhtidel tasuks eeskuju võtta. Peale kampaania “Hoovid korda!” käivitati pealinnas kampaania “Turvaline korruselamu”, kus vaadatakse üle korrusmaja parkimiskorraldus, tõkkepuude süsteem, hooviala valvekaamerad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles