Koolipingiski võib sirguda ärihaiks

Anu Villmann
, Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnust pärit 19aastane Rudolf-Gustav Hanni seisab hea selle eest, et linnainimesed saaksid kerge vaevaga talusaadused koju kätte.
Pärnust pärit 19aastane Rudolf-Gustav Hanni seisab hea selle eest, et linnainimesed saaksid kerge vaevaga talusaadused koju kätte. Foto: Erakogu

Kui tavaliselt unistavad väikesed poisid politseiniku ametist, lubas pärnakas Rudolf-Gustav Hanni endale juba 1. klassis, et temast saab ettevõtja.

Juntsuna antud tõotust pole tänaseks gümnaasiumisse jõudnud nooruk murdnud: õpingute kõrvalt on Hanni ajanud viis aastat äri ja tema ind ettevõtjana läbi lüüa ei ilmuta raugemismärke, pigem kihutab iga uus kogemus ambitsioone takka.

Pärnakad on kuulnud selle Raeküla poisi nime seoses tegude kalendri ja noortepäeviku väljaandmisega, ent üle-eestiliselt pürib Hanni tuntuks veebiplatvormiga Sibis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles