Päästeamet koputab ustele üle Eesti

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üleeilsel kontrollimisel Pärnus ja Sindis leidis tuleohutuskontrolli peainspektor Rain Põllu peaasjalikult kaht sorti majapidamisi: need olid kas tühjad või tuleohtlikud.
Üleeilsel kontrollimisel Pärnus ja Sindis leidis tuleohutuskontrolli peainspektor Rain Põllu peaasjalikult kaht sorti majapidamisi: need olid kas tühjad või tuleohtlikud. Foto: Martin Laine

Traagilised tulesurmad üle Eesti on pannud päästeameti eriti tähelepanelikult mööda maju käima ja tegema trahvi neile, kes tuleohutusest kinni ei pea. Kõige probleemsemad kodud on aga need, mille asukatelt trahvi tasumist loota pole.

Üleeile käisid mööda Pärnumaa probleemseid kodusid Lääne päästekeskuse menetlusbüroo juhtivinspektor Villu Ilves ja tuleohutuskontrolli peainspektor Rain Põllu. Valikus olid majapidamised, millele oli korduvalt hoiatusi tehtud. Need on enamasti kohutavas seisukorras ja probleeme leidus pea kõikides kontrollitud hoonetes.

Foto: Martin Laine
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles