Koidula muuseum kutsub etlejaid konkursile

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimese üleriigilise täiskasvanute etluskonkursi võitnud pärnakas Maimu Hirvoja peaauhinnaga – Koidula pastellmaaliga, mille autor on Vello Paluoja.
Esimese üleriigilise täiskasvanute etluskonkursi võitnud pärnakas Maimu Hirvoja peaauhinnaga – Koidula pastellmaaliga, mille autor on Vello Paluoja. Foto: Ants Liigus

2016. aasta märtsis möödub 150 aastat Lydia Koidula esikkogu “Waino-Lilled” avaldamisest, seda sündmust tähistatakse emakeelepäeva eel 12. märtsil Pärnus Koidula muuseumis teise üleriigilise täiskasvanute etluskonkursi finaalvõistlusega.

Koidula muuseumi juhataja Elmar Tringi sõnade järgi kutsuti etluskonkurss eelmisel aastal ellu, et hoogustada täiskasvanud inimeste luule- ja etlushuvi kogu riigis ning anda neile oma oskuste esitlemiseks motiveeriv väljund.

Etluskonkursi finaalile eelnevad piirkondlikud eelvoorud, mis toimuvad Jõgeval Betti Alveri muuseumis, Võrus Fr. R. Kreutzwaldi memoriaalmuuseumis, Alatskivil Liivi muuseumis, Tallinnas Underi ja Tuglase kirjanduskeskuses ning 27. veebruaril Pärnus Koidula muuseumis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles