Kurikuulus masinatehas läheb lammutamisele

Anu Villmann
, Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et masinatehase paremad päevad on möödas, paistab kaugele ära. Jääb vaid üle loota, et kole koloss ei jää linnapilti enam kauaks ja ohtlik hoone võetakse maha.
Et masinatehase paremad päevad on möödas, paistab kaugele ära. Jääb vaid üle loota, et kole koloss ei jää linnapilti enam kauaks ja ohtlik hoone võetakse maha. Foto: Urmas Luik

Masinatehase omanikud jõudsid Pärnu linnavalitsusega kokkuleppele alustada tehasehoone lammutusprojekti koostamist ja taotleda lammutusluba.

Pärnu linnapea Romek Kosenkraniuse kutsel kohtusid jaanuari lõpus linnavalitsusega Rääma 7 omanikud: Nordeconist Jaano Vink ja Toomas Rell, Kalda Kodust Urmas Veskimeister ja Eston Ehitusest Peep Sakk.

“Kokkusaamine oli ajendatud detsembris masinatehases toimunud põlengust,” selgitas Kosenkranius. “Pärast eelmise suve õnnetust pidid kõik hoone sissepääsuavad olema suletud, aga põleng näitas, et kuskilt pääseti ikkagi territooriumile.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles