Loodushuvilised võistlesid bioloogias

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seemned, viljad ja mikroskoop.
Seemned, viljad ja mikroskoop. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Bioloogiaolümpiaadi Pärnu piirkonnavoorus panid oma teadmised proovile 8.–12. klasside õpilased.

6. klasside parim bioloogiatundja oli Rando Simson Sütevakast (õpetaja Katrin Lekk), teiseks tuli Maarja Kahre ja kolmandaks Laura Kaaviste Ülejõe põhikoolist (Janne Änilane).

7. klasside esikoha pälvis Johanna Kasenurm, teise koha Anna-Maria Pihelgas ja kolmanda Margareeta Rebane – kõik Katrin Leki õpilased Sütevakast.

8. klasside esikoha pälvis Gizi Golt Sütevaka humanitaargümnaasiumist (Katrin Lekk), teise koha Nele Leit-Teetlaus Mai koolist (Eve Popp) ja kolmanda Richard Ester Kuninga tänava põhikoolist (Katrin Lekk).

9. klasside parim oli Georg Timoštšenko Kuninga koolist, teiseks tuli Annaliisa Vask ja kolmandaks Mark Matteus Murru Sütevakast, neid kõiki õpetab Katrin Lekk.

10. klasside edukaim oli Janeli Arukask Sütevakast (Allan Lorents), teist kohta jagasid Birgit Klein Koidula gümnaasiumist (Sirje Miglai) ja Marta Miil Sütevakast (Allan Lorents).

11. klasside seas võitis Andreas Tulver Sütevakast (Allan Lorents), teise koha sai Maile Kartao ja kolmanda Mairo Mitt Koidula koolist (Sirje Miglai).

12. klasside tugevaim oli Anneliis Rea Sütevakast (Allan Lorents), teist kohta jagasid Karl Kaisel Koidula koolist (Sirje Miglai) ja Ida Maria Orula Sütevakast (Allan Lorents).

„Bioloogiaõpetajad on väga õnnelikud, et loodus nii paljudele õpilastele huvi pakub,“ ütles linna bioloogiaõpetajate aineühenduse juht Urmas Lekk. „Tahame kiita kõiki osalejaid, kes leidsid aega muude põnevate tegemiste kõrvalt bioloogiaga süvitsi tegelda. See on lihtsalt tore!“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles