President Putini lennuk lendas üle Pärnu

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa presidendi Vladimir Putini lennuk lendas täna hommikul üle Pärnu. Foto on illustreeriv.
Venemaa presidendi Vladimir Putini lennuk lendas täna hommikul üle Pärnu. Foto on illustreeriv. Foto: Reuters

Ajalehe Postimees andmetel lendas Venemaa presidendi Vladimir Putini lennuk täna hommikul läbi Eesti õhuruumi, sisenedes riiki Lõuna-Eestist ja väljudes Lääne-Eesti saarte kohalt Läänemerele.

Lennuliiklust reaalajas kajastava veebilehe Flightradar andmetel sisenes Putini lennuk Eestisse Võrumaalt, lendas üle Pärnu ning lahkus Saaremaa ja Hiiumaa vahelt Läänemerele.

Foto: Kuvatõmmis

Postimehe andmetel sõitis Eesti õhuruumis Iljušin Il96-300PU, mis on spetsiaalselt Vene presidendi jaoks ehitatud. Kas lennuki pardal oli Venemaa president Vladimir Putin, Eesti lennuliiklusteenindus ei kommenteeri.

Lennuliiklusteeninduse ASi kommunikatsioonijuht Elis Mäeots ütles Postimehele, et hea tava järgi aeronavigatsioonilise teenuse pakkujad selliste lendude toimumist ei kommenteeri.

Kinnitamata andmetel oli Putini lennukis Moskva ja kogu Venemaa patriarh Kirill. Homme kohtub patriarh Havannas Rooma paavsti Franciscusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles