Lasteaia saal läbis uuenduskuuri

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Markus, Samuel ja lasteaia hoolekogu liikmed Kristjan Kullerkan ja Annika Metsaots testivad saali põrandat, taamal tore kaunistus mudilaste rahvarõivaist – seelikupuu.
Markus, Samuel ja lasteaia hoolekogu liikmed Kristjan Kullerkan ja Annika Metsaots testivad saali põrandat, taamal tore kaunistus mudilaste rahvarõivaist – seelikupuu. Foto: Urmas Luik

Tänu lapsevanemast spetsialisti nõuannetele sai Pärnu Raeküla lasteaed uue saalipõranda ja tegemist pole tavapärase laminaat- või rullmaterjali, vaid lipphaaval taastatud algupärase puitparketiga.

Raeküla lasteaia direktor Kersti Nõupuu nentis, et remondiring kuuele lasteaia rühmaruumile on peale tehtud – need tuli ajakohastada esmajärjekorras. Saali põrand oli oma järge oodanud aastaid.

“Puitparkett oli vajunud ja nägi kole välja. Põrand toetus lapiti liivale laotud tellistele, nagu neid 1960ndatel tehti. Saali ilme oli väsinud,” rääkisid Raeküla lasteaia hoolekogu esimees Kristjan Kullerkan ja aseesimees Annika Metsaots.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles