Saardes puhkes jäätmetorm

Silvia Paluoja
, Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saarde vallamajas selgitas keskkonnaspetsialist Eesi Kolla korraldatud jäätmeveo infopäevale tulnutele, et neil ei ole võimalik sõlmida uue hanke järgi lepingut.
Saarde vallamajas selgitas keskkonnaspetsialist Eesi Kolla korraldatud jäätmeveo infopäevale tulnutele, et neil ei ole võimalik sõlmida uue hanke järgi lepingut. Foto: Urmas Luik

Saarde vallamajas oleksid kesknädalal nagu valimised: autod ei mahu enam parklasse ja mehi-naisi sebib uksest sisse-välja, mõnel nägu üsna nõutu, sest koju tuleb minna niisama targalt, nagu siia tuldud sai.

“See siiakutsumine on üks lollus, annad selle uue paberi sinna ja kõik jääb ju samaks,” pahurdab eakam mees, rehmab käega ja kaob oma teed.

“Mina ei saa lepingut teha, saan anda ainult soodsamaid vedusid või vabastusi,” seletab ülakorruse toas Saarde valla keskkonnaspetsialist Eesi Kolla neile, kes on tulnud korraldatud jäätmeveo infopäevale, et sõlmida samas AS Ragn-Sellsiga uus leping, mis neile postiga koju tuli ja pidi hakkama kehtima 1. märtsist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles