Mudilased õppisid Euroopa 112 päeval aitajaid aitama

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästeamet, kiirabi ja politsei tutvustasid Pärnu lasteaedade mudilastele, kuidas helistada numbril 112. Peale sellenäitasid nad demo käigus, mismoodi jõuab abi hädaabinumbril 112 helistajateni.
Päästeamet, kiirabi ja politsei tutvustasid Pärnu lasteaedade mudilastele, kuidas helistada numbril 112. Peale sellenäitasid nad demo käigus, mismoodi jõuab abi hädaabinumbril 112 helistajateni. Foto: Ardi Truija

Eile kella 10 paiku huilgasid Pärnu Liblika lasteaia hoovis sireenid ja sähvisid vilkurid, kohal olid päästeamet, kiirabi ja politsei.

Lasteaia mänguväljakult helistati numbril 112 ja anti teada, et kaks last on eksinud. Peale selle olnud neist üks vigastatud.

Kuigi teema näis tõsine, oli meeleolu lasteaia õuel lustlik. Tõsi, tegelikult lasteaia õuel hädalisi polnud ja keegi häirekeskusesse ei helistanud: viie Pärnu lasteaia mudilastele õpetati ürituse “Oskan aidata” käigus, kuidas helistada numbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles