Juunioride MM-il stardib 11 Pärnu jääpurjetajat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keith Luur hakkab järgmisel nädalal Võrtsjärvel mullu võidetus maailmameistri tiitlit kaitsma.
Keith Luur hakkab järgmisel nädalal Võrtsjärvel mullu võidetus maailmameistri tiitlit kaitsma. Foto: Erakogu

Esmaspäeval Võrtsjärvel algavatele juunioride jääpurjetamise maailmameistrivõistlustele on kahes klassis kokku registreeritud 82 sportlast Eestist Poolast, Lätist, Rootsist, USAst, Venemaalt ja Leedust.

DN-klassis esindavad Pärnu Jahtklubi Johannes Puusepp, Rasmus Maalinn, Karsten Holter, Johanna Saareke, Kristofer Ennok ja Oskar Seeman.

Kuni 16aastaste Ice Optimist klassis lükkavad Pärnu poistest oma kelgu stardijoonele Keith Luur, Kaur Oskar Volt, Anvar Sepp, Karla Luhar ja Markus Kostabi.

Pärnu jahtklubi noori roolimehi  juhendavad tiitlivõistlustel Tõnis Vare, Mati Hool, Mihkel Kosk ja Jaanus Tagu, Saaremaa poistel aitab kelke sättida pärnakas Viktor Umb.

Mullu võitsid Eesti jääpurjetajad Leedus Rekyvose järvel toimunud juunioride MMil viis medalit. Ice Optimist klassis tuli meistriks Keith Luur, hõbeda teenis Melvin Aasav  ja pronksi sai Sten-Markus Andresson. DN-klassis võitis kulla Kevin Grass, hõbemedali vääriliselt seilas Johannes Puusepp.

Homme ja ülehomme seilavad jääpurjetajad Võrtsjärvel Saaremaa lahtistel meistrivõistlustel, kus roolimehed saavad jääoludega tutvuda ja korraldajad enne suurvõistlust koostööd lihvida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles