Naiskodukaitsjad väisasid Viira Kodu

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Sõbrapäeva eel külastasid Naiskodukaitse Pärnumaa ringkonna esindajad Viira Kodu ja andsid üle neile kogutud ja annetatud esemed, kodused mahlad ja moosid, mida sealsed noored saavad hommikupudru peale panna ja mida võib juurde viia.

Eelnenud tutvumiskäiguga selgitasid naiskodukaitsjad Viira Kodu juhataja Priit Suti ja sealsete elanikega vesteldes, millega saaks neid aidata. Üks käsitööhuviline naine soovis lõngu ja niite, puutööhuviline noormees puupõletusaparaati. Räägiti igapäevatarvikutest, millega toetas heategevuslikku ettevõtmist osaühing Ursus, nii et nende, Woolmint Eesti ja mitme firma abiga said soovid sel neljapäevaõhtul täidetud.

Kokandushuvilised noored olid valmistanud koogi, mida süües keerles jutt nende tegemiste ja unistuste ümber. Lihtsad soovid algavad joonistamishuvilistele värvipliiatsite karbist ja aiandushuvilistele toalilledest ja lõpevad tahtmisega teha päristööd. Sinna vahele jääb omaaegses koolimajas soov remontida veel ruume, mille siseviimistlusel saaksid töötegijate ja -juhendajatena kaasa aidata vabatahtlikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles