Politsei pidas Pärnus kinni joobes veokijuhi

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andres Haabu / Postimees

Täna varahommikul kontrolli käigus pidas politsei Pärnus Liivi teel kinni veokijuhi, kes oli tarvitanud alkoholi. Mehe suhtes alustati väärteomenetlust.

Lääne prefektuuris liiklusjärelevalvet koordineeriva Sander Peremehe väitel mõjutab isegi väike kogus alkoholi inimorganismi.

"Enesetunne võib olla petlik ja eelmise õhtu pidu võib endiselt veel organismi toimimist mõjutada. Parim võimalus end kontrollida on kasutada indikaatorvahendit. Kui seda õigesti hoida ja hooldada, võib selle näidus kindel olla," julgustas Peremees sõidukijuhte enne sõidu alustamist alkomeetrisse puhuma.

"Sel nädalal pöörab politsei koos kolleegidega mujalt Euroopa riikidest teravdatud tähelepanu veokijuhtidele, nende sõidukite tehnoseisundile, dokumentatsioonile ja töö- ja puhkeaja nõuete järgimisele," vahendas Lääne prefektuuri pressiesindaja Heiko Leesment.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles