JK Poseidon oli Väikelinna Cupil võidukas

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Treener Nils Grün ja JK Poseidoni 2004 võistkond.
Treener Nils Grün ja JK Poseidoni 2004 võistkond. Foto: Erakogu

Kahe nädala jooksul on toimunud kuus turniiri Pärnu jalgpalliklubi Poseidon noormängijate osavõtul ja pärnakad võitsid neist kolm.

Klubi noortesuuna juhi Joonas Einfeldti sõnul toimus eelmisel nädalavahetusel 2006. ja 2008. aastal sündinutele JK Poseidoni Väikelinna Cup, kus korraldajaklubi osales väga tublilt.

Kolmapäeval toimusid Pärnumaa maakoolide meistrivõistlused 1.–3. klassile ja selle võitis ainult Poseidoni mängijatest koosnenud Häädemeeste keskkooli vutitiim. Samuti vaid Poseidoni mängijatest kokku pandud Kilingi-Nõmme gümnaasium oli kolmas, Uulu viies ja Sindi kuues.

Laupäeval käisid 2006. aastal sündinud poisid turniiril Saaremaal. „Paraku oli enamik mängijad haiged, mistõttu pidi võistkonnale appi tulema Maria-Lota tüdrukute võistkonnast,“ kirjeldas laste treener Joonas Einfeldt. „Eelmainitu taustal oli raske turniir, aga kokkuvõttes õpetlik reis.“

Tõeline tulevärk jäeti Einfeldti ütlust mööda Väikelinna Cupil kahele viimasele päevale. Laupäeval võistlesid 2005. ja pühapäeval 2004. aastal sündinud  poisid. Mõlemal turniiril osales Poseidon kahe võistkonnaga ja mõlemal turniiril võitis JK Poseidoni I võistkond. 2005 vanuses saadi neli võitu ja üks viik ning 2004 vanuses võideti kõik kuus mängu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles