Alaealiste joomapeol Raplamaal osalesid Pärnu noored

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alkoholi tarbimine. Foto on illustreeriv.
Alkoholi tarbimine. Foto on illustreeriv. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Täna kirjutas Postimees, et politsei avastatud alaealiste peol Raplamaal jätsid pidulised alkoholimürgistusega 13aastase kaaslase maantee äärde abitusse olukorda. Mürgistuse saanud tüdruk ja tema sõbranna soovisid aga asjaolusid Pärnu Postimehele täpsustada.

Kõnealune 12. veebruaril Ristimäe puhkekeskuses toimunud pidu oli 16aastase Pärnu tüdruku sünnipäev. Seda oli tähistama sõitnud suur pärnakate seltskond. Samuti pidutsesid seal kohalikud.

Peol tarbiti narkootikumegi. "Kuulsin jutte, kuidas Tallinnast sooviti tuua 100 ecstasy-tabletti, pakuti ka amfetamiini," kõneles 18aastane neiu, kes oli sünnipäevalapsele kingitust tooma tulnud. Kohale jõudnud, teatati talle, et keegi on ennast "kooma joonud" ja lebab toas kontaktivõimetuna. Tuli välja, et 13aastane "pilditu" tüdruk oli tema sõbranna. "Keegi ei aidanud, kõik irvitasid näkku, kui abi palusin," meenutas juba täisealine neiu. Ta ei teadnud, kui kaua sõbratar niimoodi lebanud oli. Kannatanu kotist oli varastatud raha ja meigitooteid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles