Infomess toob õpivõimalused koju kätte

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Infomess Suunaja toob igal aastal Pärnu kontserdimajja sadu noori tutvuma õppimisvõimalustega.
Infomess Suunaja toob igal aastal Pärnu kontserdimajja sadu noori tutvuma õppimisvõimalustega. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Reedel, 19. veebruaril toimub Pärnu kontserdimajas infomess Suunaja, messiuksed on avatud 12–16 ja sissepääs on tasuta.

Infomessi Suunaja projektijuhi Kätlin Muru ütlust mööda on sel aastal messile tulemas 46 eksponenti. Huvilised saavad tutvuda linna ja maakonna gümnaasiumidega, kohal on kutse- ja kõrgkoolide esindajad üle Eesti ja organisatsioonid, mis tutvustavad noortele pakutavaid võimalusi nii Pärnus kui välismaal.

Messikülastajad saavad Muru ütlust mööda tutvust teha doonorlusega ja nii võib iga üle 18aastane verekeskuse boksis esimesel korrusel verd loovutades teha heateo. Selleks on vaja kaasa võtta isikut tõendav dokument.

„Need külastajad, kes oma valikutes veel päris kindlad ei ole, saavad enne messimelusse sukeldumist külastada Pärnumaa Rajaleidja keskuse messiboksi, kus õige teeotsa aitavad üles leida Pärnumaa Rajaleidja keskuse karjäärispetsialistid,“ soovitas Muru.

Soovijad võivad teha messitesti, proovida õnne karjääriloosis ja osaleda oma meeskonnaga Suunaja nutirännakul.

Esmakordselt saavad Pärnumaa koolide õpilased infomessile sõita tasuta messibussiga. Infot busside kohta võib küsida koolist.

Infomess Suunaja toimub sel aastal juba 21. korda. Messi toetavad Pärnu õppenõustamiskeskus ja Pärnumaa Rajaleidja keskus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles