Kelle olümpia-unistus püsib veel elus?

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
5. augustil Brasiilias algaval suveolümpial võistleb heal juhul tublisti üle kümne Pärnumaaga seotud sportlase, seega on pöidlahoidjate unetud ööd vältimatud.
5. augustil Brasiilias algaval suveolümpial võistleb heal juhul tublisti üle kümne Pärnumaaga seotud sportlase, seega on pöidlahoidjate unetud ööd vältimatud. Foto: PP

Vähem kui poole aasta pärast on Brasiilia presidendil Dilma Rousseffil au esimese naisriigijuhina avada olümpiamängud, kuhu pileti saanud sportlased juba targalt treenivad.

Ülejäänud tipud teevad kõik endast oleneva, et allesjäänud aega ja võimalusi kasutada ning lävepakk ületada.

Rio de Janeiro olümpianormi on nende ridade kirjutamise ajaks täitnud 26 eestlast: kergejõustiklased Ksenija Balta, Rasmus Mägi, Jaak-Heinrich Jagor, Grit Šadeiko, Liina Luik, Lily Luik, Gerd Kanter, Maicel Uibo, Tanel Laanmäe, Magnus Kirt ja Roman Fosti, epeevehklejad Irina Embrich, Erika Kirpu, Julia Beljajeva ja Kristina Kuusk, jalgratturid Tanel Kangert ja Rein Taaramäe, tõstja Mart Seim, sõudjad Tõnu Endrekson, Kaspar Taimsoo, Allar Raja ja Andrei Jämsä, purjetajad Ingrid Puusta, Karl-Martin Rammo ja Deniss Karpak ning maadleja Epp Mäe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles