Põhikoolilapsed nuputasid võistu

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arvutamine.
Arvutamine. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Pärnu koolide Nuputa võistluse piirkonna voorus võtsid mõõtu 5.–7. klasside võistkonnad.

5.–6. klasside arvestuses oli parim Mai kooli esimene võistkond koosseisus Anette Hendrikson, Henriete Toomlaid, Rihard Pärgma ja Martin Eier, neid juhendas Sirje Õismets.

Teiseks tuli Ülejõe põhikool, mida esindasid Lisandra Mäe, Margit Mõis, Kerdo Käärma ja Maarja Kahre, keda õpetasid Segne Miidla, Tiina Kütt ja Piret Soa.

Kolmanda koha sai Sütevaka humanitaargümnaasiumi teine võistkond, mille moodustasid Emma Liisa Lõhmus, Kaisa Talts, Elbe Reiter ja Lauren Kivimägi, neid valmistasid võistlusteks ette Kaja Orav, Margit Roomet ja Piret Rõigas.

7. klasside seas oli tugevaim Kuninga tänava põhikool, võistkonda kuulusid Gerhard Lindt, Mikk Saarse ja Kaur Erik Kais. Neid õpetavad Helle Õige, Urve Paulmann, Tea Toode.

Teise koha pälvis Mai kooli esimene võistkond, mille ridades võistlesid Elisa Annamaa, Karl Vilhelm Pulk ja Karl Mattias Tammeniit õpetaja Sirje Õismetsa juhendamisel.

Kolmanda koha võttis vastu Sütevaka, võistkonnas olid Johanna Kasenurm, Robin Limberg ja Robert Lepik ning neid õpetas Piret Rõigas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles