Kontserdimajas kõlab hümn noortele spetsialistidele

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa kutsehariduskeskuses on finišisirgele jõudnud ja saavad esmaspäeval koos kursusekaaslastega lõputunnistuse (vasakult) Annemarii Hunt, Oliver Kikas, Tatjana Vetšerkovskaja, Madli Reesalu, Alliki Orasmäe ja Liisa Künnap.
Pärnumaa kutsehariduskeskuses on finišisirgele jõudnud ja saavad esmaspäeval koos kursusekaaslastega lõputunnistuse (vasakult) Annemarii Hunt, Oliver Kikas, Tatjana Vetšerkovskaja, Madli Reesalu, Alliki Orasmäe ja Liisa Künnap. Foto: Urmas Luik

Pärnu kontserdimajas kõlab esmaspäeval hümn 120 noorele spetsialistile, kes saavad Pärnumaa kutsehariduskeskuse (PKHK) lõputunnistuse, nende hulgas on nii juba valitud erialal töötajaid kui neid, kes lähtuvad põhimõttest, et teadmisi täiendada pole kunagi hilja.

Koka kutsetunnistuseni jõuab Tatjana Vetšerkovskaja, keda julgustas õppima minema tema vanem tütar.

“Kui on võimalus õppida, miks siis mitte seda kasutada. Mulle meeldib süüa teha, siin on väga hea meeskond ja õpetajad,” rääkis Vetšerkovskaja, kes varem töötas õmblejana ja kandideerib kokana kahte asutusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles