Rannastaadioni katusel vanu pükse ei ripu

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Vana traditsiooni järgi riputab ehitaja majakarbi kokkusaamise tähistamiseks katusele pärja ja peremees võib selle sealt alla võtta, kui on töömeestele tänuks korraliku peo teinud.

“Kui pärga kolme päeva jooksul alla ei võeta, on ehitajal peremehe häbistamiseks õigus vanad püksid asemele riputada,” ütles Pärnu linnapea Romek Kosenkranius kui Pärnu linnarahvast tellija ehk peremehe esindaja eile, sõitis tõstukiga Rannastaadioni katuseservale, tõi koos staadioni juhataja Tair Antoniga (pildil) pärja õigeaegselt alla ning kutsus ehitajad heale-paremale. Supp läks kaubaks kohe, millal korgid maha võeti, polnud lehe trükkimineku ajaks teada.

“Tööd lähevad plaanikohaselt, staadion saab lubatud tähtajaks valmis. Välja arvatud jooksurajad, mida pidurdab tehnoloogiline vajadus asfaldipaneku järel tartaani paigaldamisega kolm nädalat oodata,” ütles Pärnu linnavalitsuse majandusosakonna juhataja Mait Talvoja. Ta tuletas taas meelde kohtuvaidlusi, mis kauaoodatud spordiobjekti ehitamist venitasid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles