Pärnat piirdus vibulaskmise Eesti sisemeistrivõistlustel hõbedaga

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reena Pärnat.
Reena Pärnat. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Järvakandi vibuklubi Ilvese eest võistlev pärnakas Reena Pärnat võitis läinud nädalavahetusel Viljandis vibulaskmise Eesti sisemeistrivõistlustel hõbemedali, kaotades finaalis klubikaaslasele Siret Luigele 2:6.

Kvalifikatsioonis duell-laskmisteks alles viienda asetuse saanud Pärnat tõdes, et tal läks kogu võistlus kehvasti. "Eelringide ajal oli mul ikka väga halb tunne ja laskmine ei õnnestunud kuidagi," sõnas Pärnat. "Duell-laskmised mul tegelikult õnnestusid, kuid samal ajal lasi Siret väga hästi."

Pärnat möönis, et ta pole tänavu sisehooajale suurt rõhku pannud. Niisiis ei teinud ta ettevalmistusi tänavusteks kohalikeks meistrivõistlustekski. "Pigem valmistun välishooajaks," põhjendas nelja aasta eest olümpial võistelnud pärnakas. 

Vibulaskur ütles, et ta pole Eesti meistritiitli kaotamise pärast kurb. "Õnnelik ka mitte ..." lisas ta pärast väikest mõttepausi.

Meelise vibuklubi võitis Eesti sisemeistrivõistlustelt kuus medalit: kaks kulda, hõbeda ja kolm pronksi. Kaksikvõidu saavutasid kadettide naiste võistlusklassis Kristel Peet ja Elis Luusepp.

Tidettide poiste vanuserühmas tuli Eesti meistriks August Lember. Lars Mathias Lanno oli samas arvestuses kolmas. Pronksmedali pälvisid veel Raven Õun kadettide meeste ja Kristel Täker noorte tüdrukute arvestuses.

Meeste sportvibu võistlusklassis oli parim Pärnu vibuklubi sportlane Eimar Kukk, kes saavutas kuuenda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles