Saja liiga finaal toimub Pärnus

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu võrkpalliklubi meeskonna mängijad võisid nädalavahetuse mängude järel publikuga patsi lüüa, sest Saja liiga põhiturniiri võit on vormistatud.
Pärnu võrkpalliklubi meeskonna mängijad võisid nädalavahetuse mängude järel publikuga patsi lüüa, sest Saja liiga põhiturniiri võit on vormistatud. Foto: Ardi Truija

Pärnu võrkpalliklubi meeskond võttis Baltimaade klubide Saja liigas nädalavahetusel kuuest võimalikust punktist viis ja kuna pearivaal kaotas, sai selgeks, et medalimängud tulevad 12. ja 13. märtsil Pärnu hallis.

Saja liiga veerandfinaalid mängitakse 3.–6. märtsini kodus ja võõrsil süsteemis kahe võiduni. Kes kellega kohtub, pole veel teada, sest paigas on ainult Pärnu põhiturniiri võitjana.

Kõigil on ees kaks mängu (Pärnul laupäeval Lätis Jekabpilsis ja pühapäeval Daugavpilsis) ning paremusjärjestus võib muutuda. Niipalju on siiski teada, et aastaid Eesti tipus olnud TTÜ veerandfinaali ei pääse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles