Uues draamas löövad kaasa Pärnu muusikud

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnakad leiavad “Perekonnavaledest” mitmeid tuttavaid paiku. Pildil vestlevad kontserdimaja rõdul Tõnu Kark ja Tambet Tuisk.
Pärnakad leiavad “Perekonnavaledest” mitmeid tuttavaid paiku. Pildil vestlevad kontserdimaja rõdul Tõnu Kark ja Tambet Tuisk. Foto: promo

Teisipäeval, 1. märtsil esilinastub Pärnu Apollo kinos suhtedraama “Perekonnavaled”, milles on oluline roll Pärnul, Pärnu kontserdimajal ja Pärnu linnaorkestril.

Valentin Kuigi ja Manfred Vainokivi filmi sündmused käivitab professionaalse sümfooniaorkestri kindlakäeline dirigent Paul Levald (Roman Baskin), kes on aastaid ohjanud nii orkestrit kui suhteid oma peres. Dramaatiliste sündmuste tõttu tuleb orkestri juhtimine ootamatult üle võtta Pauli tütremehel Egon Reil (Tambet Tuisk).

Peale orkestrisiseste pingete pärandab äi Egonile oma keerulise minevikuga seotud saladused, kohustused ja kokkumängud. Vanadest valedest kasvavad välja uued ja ühel hetkel Egon mõistab, et tõe väljatulek tooks kaasa kaose.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles