Uskumatu, aga tõsi: täna algab Eesti jalgpallihooaeg

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vändra Vapruse jalgpallimeeskond.
Vändra Vapruse jalgpallimeeskond. Foto: Kristel Eier

Eesti jalgpallimeistrivõistlustel pannakse pall mängu täna õhtul Tallinna Kalevi keskstaadioni kunstmuruväljakul, kus kohtuvad JK Tallinna Kalev ja Vändra Vaprus.

"Tore on taas punktidele madistada ja mis oleks ägedam, kui seda teha juba veebruarikuus," ütles Vändra Vapruse treener Ranet Lepik. "Loodame, et ilmataat on armuline ja annab meile mänguväljaku, mis ei ole lumine ja jääs. Mängijad on näljased ja ärevil, sest treenitud on kõvasti ja lõpuks ometi saab saalist õue. Soovime vastasele ja ülejäänud võistkondadele edu ja ilusat uut aastat!"

Kell 19 algavast avakohtumisest saab vaadata otsepilti portaali soccernet.ee vahendusel. Ülejäänud esiliiga avavooru kohtumised peetakse laupäeval.

Jalgpalli meistriliiga alustab veidi rohkem kui nädala pärast. Pärnu linnameeskond võõrustab tuleval laupäeval, 5. märtsil kell 13 Mai kunstmurustaadionil liiga uustulnukat Rakvere Tarvast. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles