Pärnus saab hoo sisse esimene spaanädal

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu esimene spaanädal kestab 6. märtsini.
Pärnu esimene spaanädal kestab 6. märtsini. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu esimene spaanädal algab reedel, 26. veebruaril ja kestab 6. märtsini. Kampaanianädalala eripakkumised on mõeldud nii kohalikule elanikule kui ka siseturistile.

Spaanädala peamine eesmärk on suurendada Pärnu külastatavust madalhoojal ja elavdada kohalike huvi külastada Pärnu veekeskusi, spaasid, kohvikuid, restorane ja teisi teenusepakkujaid. Pärnu on koht, kus on ka madalhooajal tegevust kõigile.

„Pärnu spaad ja veekeskused on väga heal tasemel ja väärivad esile tõstmist. Spaanädal annab hea võimaluse ära proovida 21 uut sauna, mis möödunud aastal Pärnu spaades avati,“ ütles Pärnu abilinnapea Rainer Aavik.

Arenguteenistuse juhataja Anneli Lepp lisas, et võimalus on valida aktiivne veekeskuse külastus ühes perega või vaikne ja rahulik spaakülastus koos kallimaga.

Peale vee- ja saunakeskuste sooduspakkumiste on kampaanianädalal eripakkumised hotellides, restoranides ja kohvikutes. Teenuste valikust leiab suurepäraseid võimalusi ka aktiivseks vaba aja veetmiseks.

„Kui spaa- ja saunamõnud on nauditud, saab minna näiteks head õhtusööki nautima või hoopiski kummitustuurile. Variante on palju,“ sõnas Lepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles