Motomeeste talv möödub kannatuste ja pidude saatel

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wildcardsi motoklubi Pärnu haru vedaja Gunnar Soone (vasakul) ja klubi president ning algataja Andres Mathiesen istuvad talvel toas, unistades suvest, kuivast asfaldist tsiklirataste all ning uutest motoüritustest. Homme peetakse samas toas klubi sünnipäeva.
Wildcardsi motoklubi Pärnu haru vedaja Gunnar Soone (vasakul) ja klubi president ning algataja Andres Mathiesen istuvad talvel toas, unistades suvest, kuivast asfaldist tsiklirataste all ning uutest motoüritustest. Homme peetakse samas toas klubi sünnipäeva. Foto: Mailiis Ollino

Wildcardsi motoklubi hoovis seisab praegu ainult tilluke Opeli sõiduauto. Talve tõttu ei saa klubiliikmed pool aastat tsikli seljas istuda, mistõttu meestel üks silm nutab ja teine naerab.

Nutab seepärast, et nukker on olla motomees, kui ei saa mootorrattaga sõita. Naerab, sest talvel käib kõva seltsielu, tehakse plaane suveks ja tagatipuks tähistatakse homme klubi sünnipäeva.

Wildcards MC saab sellel nädalavahetusel 19aastaseks, mis tähendab, et just Pärnus asutatud Wildcards on Eesti üks vanemaid järjepidevalt tegutsenud motoklubisid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles