Presidendi vastuvõtul suheldi vilkalt

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koos lapselapsega presidendi vastuvõttu väisanud spordiedendaja Enn Tasalain peoks suuri ettevalmistusi ei teinud. “Selline, nagu ma olen – nii läksingi,” märkis ta.
Koos lapselapsega presidendi vastuvõttu väisanud spordiedendaja Enn Tasalain peoks suuri ettevalmistusi ei teinud. “Selline, nagu ma olen – nii läksingi,” märkis ta. Foto: Andres Putting

Estonia teatris toimunud Eesti Vabariigi 98. sünnipäevale pühendatud presidendi vastuvõttu väisanud pärnumaalased jäid peoga rahule.

“Tore kogemus,” võttis esimest korda presidendi vastuvõtul käinud Jõulumäe tervisespordikeskuse haldus- ja arendusjuht ning spordi elutööpreemia laureaat Enn Tasalain peo kokku. Ta rõhutas, et ei läinud vastuvõtule eputamise pärast, vaid reageeris viisaka inimesena presidendi kutsele.

Jõulumäe tervisespordikeskuse eestvedaja on seda meelt, et tänavune vastuvõtt oli väga hästi korraldatud. “Kogu sündmus oli kestuse ja programmi poolest tasemel,” sõnas Tasalain.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles