Pärnu volikogu esimehe püksid kütavad kirgi

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnavolikogu esimees Andrei Korobeinik Pärnu linna ja maavalitsuse vabariigi aastapäeva vastuvõtul.
Pärnu linnavolikogu esimees Andrei Korobeinik Pärnu linna ja maavalitsuse vabariigi aastapäeva vastuvõtul. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu linnavolikogu esimeest Andrei Korobeinikut on tabanud pärast teisipäevast Pärnu kontserdimajas toimunud  Eesti Vabariigi 98. sünnipäeva kontsertaktust kriitikalaine tema kohatu riietuse tõttu.

Tänase Pärnu Postimehe arvamusküljel heidab 2004. aastal Pärnu aasta naiseks valitud ja 2006. aastal Pärnu teenetemärgi kavaleriks saanud Piia Karro-Selg volikogu esimehele ette pidulikul üritusel sobimatut riietust.

"Olin šokis, kui Korobeinik astus lavale väljaveninud ja sinist värvi teksapükstes. See hetk tõi silme ette veidi vähem kui aasta tagasi raekoja saalis toimunud linna teenetemärkide üleandmise tseremoonia, kus sama mees analoogses riietuses rahva ees kõne pidas. Mõlemal juhul oli kontrast tema ja teiste laval-saalis viibivate inimeste vahel üüratu," kirjutas Karro-Selg.

Homse Pärnu Postimehe arvamusküljel juhib Andrei Korobeiniku kohatule riietusele tähelepanu Pärnu linnapea aastail 2005–2009 Mart Viisitamm.

"Väga ootamatu oli Pärnu linnavolikogu esimehe Andrei Korobeiniku ametiketi kandmise nõuete räige rikkumine. Ametiketi kandmiseks on kindlad reeglid, mille kohaselt on teksad, lahtine särginööp ja käte püksitaskus hoidmine lubamatud," kirjutab Viisitamm.

Pärnu linnavolikogu esimehe riietust pidulikul kontsertaktusel on kritiseeritud ka sotsiaalmeedias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles